Perium,

het gemakkelijkste ouderenzorg software om efficiënt NEN7510 risico's te beheersen

Ben jij als IT Manager voor de ouderenzorg op zoek naar het gemakkelijkste software om efficiënt NEN7510 risico’s te beheersen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét software voor jou als IT Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke software Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze software is onder andere ontwikkeld om IT Managers voor de ouderenzorg het gemakkelijkste software te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Security Manager moet je voldoen de privacy van medewerkers deze te beschermen

Daarom heeft het gemakkelijkste software gevormd om de normen ISO27002 te beheersen

In de huidige online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het gemakkelijkste software voor IT Managers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze software

De voordelen van het gemakkelijkste software Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 software

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het software intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons software zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons software

Onze standaarden