Perium,

het gemakkelijkste revalidatiecentra dashboard om je NEN7510 risico's te mitigeren

Ben jij als IT Manager voor de revalidatiecentra op zoek naar het gemakkelijkste dashboard om je NEN7510 risico’s te mitigeren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als IT Manager.

Met het beste dashboard Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze dashboard is onder andere ontworpen om IT Managers voor de revalidatiecentra het gemakkelijkste dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als IT Manager moet je voldoen de privacy van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij het gemakkelijkste dashboard gevormd om de standaarden DigiD te mitigeren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de revalidatiecentra organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het gemakkelijkste dashboard voor IT Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van het gemakkelijkste dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 dashboard

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de revalidatiecentra direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden