Perium,

het gemakkelijkste thuiszorg Digitaal platform om je NIS2 normen op te stellen

Ben jij als IT Manager in de thuiszorg op zoek naar het gemakkelijkste Digitaal platform om je NIS2 normen op te stellen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Digitaal platform voor jou als IT Manager.

Met het gemakkelijkste Digitaal platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Digitaal platform is onder andere ontworpen om IT Managers in de thuiszorg het gemakkelijkste Digitaal platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Risicomanager word je geacht de veiligheid van clienten deze te beschermen

Daarom hebben wij het gemakkelijkste Digitaal platform gevormd om de normen ISO27001 op te stellen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het gemakkelijkste Digitaal platform voor IT Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Digitaal platform

De voordelen van het gemakkelijkste Digitaal platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 Digitaal platform

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Digitaal platform intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons Digitaal platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons Digitaal platform

Onze standaarden