Perium,

het gemakkelijkste ziekenhuis Online platform om efficiënt NIS2 standaarden te beheersen

Ben jij als Kwaliteitsmanager in de ziekenhuis op zoek naar het gemakkelijkste Online platform om efficiënt NIS2 standaarden te beheersen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Online platform voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het beste Online platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online platform is onder andere ontworpen om Kwaliteitsmanagers in de ziekenhuis het gemakkelijkste Online platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Security Officer ben je verplicht de gegevens van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft het gemakkelijkste Online platform ontwikkeld om de standaarden DigiD te beheersen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het gemakkelijkste Online platform voor Kwaliteitsmanagers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online platform

De voordelen van het gemakkelijkste Online platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 Online platform

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Online platform intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager in de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons Online platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons Online platform

Onze standaarden