Perium,

het gemakkelijkste ziekenhuis risicomanagement platform om je ISO27002 risico's te mitigeren

Ben jij als Security Officer in de ziekenhuis op zoek naar het gemakkelijkste risicomanagement platform om je ISO27002 risico’s te mitigeren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement platform voor jou als Security Officer.

Met het gemakkelijkste risicomanagement platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement platform is onder andere ontworpen om Security Officers in de ziekenhuis het gemakkelijkste risicomanagement platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Security Officer dien je de privacy van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij het gemakkelijkste risicomanagement platform ontwikkeld om de regels van NIS2 te mitigeren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het gemakkelijkste risicomanagement platform voor Security Officers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement platform

De voordelen van het gemakkelijkste risicomanagement platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 risicomanagement platform

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement platform intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer in de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons risicomanagement platform

Onze standaarden