Perium,

het gemakkelijkste zorg platform om efficiënt ISO27002 risico's te beheersen

Ben jij als Security Manager in de zorg op zoek naar het gemakkelijkste platform om efficiënt ISO27002 risico’s te beheersen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als Security Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze platform is onder andere ontwikkeld om Security Managers in de zorg het gemakkelijkste platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als IT Manager ben je genoodzaakt de gegevens van medewerkers deze te beschermen

Daarom hebben wij het gemakkelijkste platform ontwikkeld om de regels van ISO27002 te beheersen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het gemakkelijkste platform voor Security Managers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van het gemakkelijkste platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 platform

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de zorg direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden