Perium,

het gemakkelijkste zorg risicomanagement systeem om efficiënt NIS2 standaarden te beheren

Ben jij als IT Manager voor de zorg op zoek naar het gemakkelijkste risicomanagement systeem om efficiënt NIS2 standaarden te beheren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement systeem voor jou als IT Manager.

Met het gemakkelijkste risicomanagement systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement systeem is onder andere ontworpen om IT Managers voor de zorg het gemakkelijkste risicomanagement systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Security Manager is het jou taak de gegevens van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft het gemakkelijkste risicomanagement systeem gerealiseerd om de standaarden ISO27002 te beheren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het gemakkelijkste risicomanagement systeem voor IT Managers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement systeem

De voordelen van het gemakkelijkste risicomanagement systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 risicomanagement systeem

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement systeem intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons risicomanagement systeem

Onze standaarden