Perium,

het gemakkelijkste zorg risicomanagement systeem om je DigiD risico's op te stellen

Ben jij als Risicomanager voor de zorg op zoek naar het gemakkelijkste risicomanagement systeem om je DigiD risico’s op te stellen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement systeem voor jou als Risicomanager.

Met het geïntegreerde risicomanagement systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement systeem is onder andere ontwikkeld om Risicomanagers voor de zorg het gemakkelijkste risicomanagement systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Security Officer moet je voldoen de veiligheid van clienten deze te beschermen

Daarom hebben wij het gemakkelijkste risicomanagement systeem gevormd om de regels van DigiD op te stellen

In de huidige online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het gemakkelijkste risicomanagement systeem voor Risicomanagers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement systeem

De voordelen van het gemakkelijkste risicomanagement systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD risicomanagement systeem

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement systeem intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons risicomanagement systeem

Onze standaarden