Perium,

het gemakkelijkste zorg saas om je NEN7510 normen te mitigeren

Ben jij als Kwaliteitsmanager voor de zorg op zoek naar het gemakkelijkste saas om je NEN7510 normen te mitigeren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét saas voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke saas Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze saas is onder andere ontworpen om Kwaliteitsmanagers voor de zorg het gemakkelijkste saas te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Security Officer moet je voldoen de gegevens van medewerkers deze te beschermen

Daarom heeft het gemakkelijkste saas ontwikkeld om de standaarden ISO27002 te mitigeren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het gemakkelijkste saas voor Kwaliteitsmanagers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze saas

De voordelen van het gemakkelijkste saas Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 saas

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het saas intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons saas zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons saas

Onze standaarden