Perium,

het gemakkelijkste zorg systeem om efficiënt NIS2 normen te mitigeren

Ben jij als Security Officer voor de zorg op zoek naar het gemakkelijkste systeem om efficiënt NIS2 normen te mitigeren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als Security Officer.

Met het beste systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze systeem is onder andere ontworpen om Security Officers voor de zorg het gemakkelijkste systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Kwaliteitsmanager is het jou taak de gegevens van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het gemakkelijkste systeem gevormd om de standaarden ISO27001 te mitigeren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het gemakkelijkste systeem voor Security Officers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van het gemakkelijkste systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 systeem

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden