Perium,

het goedkoopste eerstelijnszorg risicobeheersing systeem om efficiënt DigiD normen te beheren

Ben jij als IT Manager in de eerstelijnszorg op zoek naar het goedkoopste risicobeheersing systeem om efficiënt DigiD normen te beheren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing systeem voor jou als IT Manager.

Met het beste risicobeheersing systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing systeem is onder andere ontworpen om IT Managers in de eerstelijnszorg het goedkoopste risicobeheersing systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Risicomanager ben je verplicht de veiligheid van clienten deze te beschermen

Daarom heeft het goedkoopste risicobeheersing systeem ontwikkeld om de standaarden NIS2 te beheren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste risicobeheersing systeem voor IT Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing systeem

De voordelen van het goedkoopste risicobeheersing systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD risicobeheersing systeem

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing systeem intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing systeem

Onze standaarden