Perium,

het goedkoopste eerstelijnszorg risicomanagement platform om efficiënt ISO27001 normen te managen

Ben jij als Security Officer voor de eerstelijnszorg op zoek naar het goedkoopste risicomanagement platform om efficiënt ISO27001 normen te managen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement platform voor jou als Security Officer.

Met het beste risicomanagement platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement platform is onder andere ontworpen om Security Officers voor de eerstelijnszorg het goedkoopste risicomanagement platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam IT Manager word je geacht de gegevens van clienten deze te beschermen

Daarom hebben wij het goedkoopste risicomanagement platform gevormd om de normen NIS2 te managen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste risicomanagement platform voor Security Officers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement platform

De voordelen van het goedkoopste risicomanagement platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 risicomanagement platform

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement platform intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons risicomanagement platform

Onze standaarden