Perium,

het goedkoopste eerstelijnszorg software om efficiënt ISO27002 normen te beheersen

Ben jij als Security Manager in de eerstelijnszorg op zoek naar het goedkoopste software om efficiënt ISO27002 normen te beheersen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét software voor jou als Security Manager.

Met het geïntegreerde software Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze software is onder andere ontworpen om Security Managers in de eerstelijnszorg het goedkoopste software te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Kwaliteitsmanager dien je de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft het goedkoopste software gevormd om de standaarden ISO27001 te beheersen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste software voor Security Managers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze software

De voordelen van het goedkoopste software Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 software

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het software intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons software zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons software

Onze standaarden