Perium,

het goedkoopste eerstelijnszorg systeem om je ISO27002 risico's te beheersen

Ben jij als IT Manager voor de eerstelijnszorg op zoek naar het goedkoopste systeem om je ISO27002 risico’s te beheersen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als IT Manager.

Met het beste systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze systeem is onder andere ontworpen om IT Managers voor de eerstelijnszorg het goedkoopste systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Kwaliteitsmanager ben je verplicht de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft het goedkoopste systeem ontwikkeld om de regels van DigiD te beheersen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste systeem voor IT Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van het goedkoopste systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 systeem

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden