Perium,

het goedkoopste revalidatiecentra Online dienst om je ISO27002 standaarden te managen

Ben jij als Risicomanager in de revalidatiecentra op zoek naar het goedkoopste Online dienst om je ISO27002 standaarden te managen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Online dienst voor jou als Risicomanager.

Met het geïntegreerde Online dienst Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online dienst is onder andere ontwikkeld om Risicomanagers in de revalidatiecentra het goedkoopste Online dienst te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als IT Manager is het jou taak de gegevens van medewerkers deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het goedkoopste Online dienst ontwikkeld om de standaarden ISO27001 te managen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de revalidatiecentra organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste Online dienst voor Risicomanagers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online dienst

De voordelen van het goedkoopste Online dienst Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 Online dienst

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Online dienst intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in de revalidatiecentra direct kunt gebruiken.

In ons Online dienst zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons Online dienst

Onze standaarden