Perium,

het goedkoopste thuiszorg kwaliteitsmanagementsysteem om efficiënt NIS2 normen te mitigeren

Ben jij als Risicomanager voor de thuiszorg op zoek naar het goedkoopste kwaliteitsmanagementsysteem om efficiënt NIS2 normen te mitigeren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét kwaliteitsmanagementsysteem voor jou als Risicomanager.

Met het beste kwaliteitsmanagementsysteem Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze kwaliteitsmanagementsysteem is onder andere ontworpen om Risicomanagers voor de thuiszorg het goedkoopste kwaliteitsmanagementsysteem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als IT Manager word je geacht de privacy van medewerkers deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het goedkoopste kwaliteitsmanagementsysteem ontwikkeld om de standaarden NIS2 te mitigeren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste kwaliteitsmanagementsysteem voor Risicomanagers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze kwaliteitsmanagementsysteem

De voordelen van het goedkoopste kwaliteitsmanagementsysteem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 kwaliteitsmanagementsysteem

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het kwaliteitsmanagementsysteem intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager voor de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons kwaliteitsmanagementsysteem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons kwaliteitsmanagementsysteem

Onze standaarden