Perium,

het goedkoopste thuiszorg Online platform om je ISO27002 risico's te managen

Ben jij als Risicomanager in de thuiszorg op zoek naar het goedkoopste Online platform om je ISO27002 risico’s te managen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Online platform voor jou als Risicomanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke Online platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online platform is onder andere ontworpen om Risicomanagers in de thuiszorg het goedkoopste Online platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Risicomanager is het jou taak de privacy van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft het goedkoopste Online platform gevormd om de standaarden ISO27002 te managen

In de huidige online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste Online platform voor Risicomanagers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online platform

De voordelen van het goedkoopste Online platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 Online platform

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online platform intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons Online platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons Online platform

Onze standaarden