Perium,

het goedkoopste thuiszorg risicobeheersing platform om je NEN7510 standaarden te managen

Ben jij als Security Officer in de thuiszorg op zoek naar het goedkoopste risicobeheersing platform om je NEN7510 standaarden te managen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing platform voor jou als Security Officer.

Met het gemakkelijkste risicobeheersing platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing platform is onder andere ontwikkeld om Security Officers in de thuiszorg het goedkoopste risicobeheersing platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Kwaliteitsmanager dien je de veiligheid van medewerkers deze te beschermen

Daarom heeft het goedkoopste risicobeheersing platform gevormd om de standaarden ISO27002 te managen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste risicobeheersing platform voor Security Officers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing platform

De voordelen van het goedkoopste risicobeheersing platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 risicobeheersing platform

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing platform intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer in de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons risicobeheersing platform

Onze standaarden