Perium,

het goedkoopste thuiszorg risicomanagement systeem om je NIS2 normen te beheersen

Ben jij als Security Officer voor de thuiszorg op zoek naar het goedkoopste risicomanagement systeem om je NIS2 normen te beheersen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement systeem voor jou als Security Officer.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement systeem is onder andere ontworpen om Security Officers voor de thuiszorg het goedkoopste risicomanagement systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Security Manager word je geacht de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft het goedkoopste risicomanagement systeem gebouwd om de standaarden DigiD te beheersen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste risicomanagement systeem voor Security Officers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement systeem

De voordelen van het goedkoopste risicomanagement systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 risicomanagement systeem

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement systeem intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons risicomanagement systeem

Onze standaarden