Perium,

het goedkoopste VVT-instelling Digitaal platform om efficiënt DigiD normen te mitigeren

Ben jij als Kwaliteitsmanager in de VVT-instelling op zoek naar het goedkoopste Digitaal platform om efficiënt DigiD normen te mitigeren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Digitaal platform voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het beste Digitaal platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Digitaal platform is onder andere ontworpen om Kwaliteitsmanagers in de VVT-instelling het goedkoopste Digitaal platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Kwaliteitsmanager is het jou taak de gegevens van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het goedkoopste Digitaal platform gebouwd om de regels van ISO27001 te mitigeren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste Digitaal platform voor Kwaliteitsmanagers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Digitaal platform

De voordelen van het goedkoopste Digitaal platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD Digitaal platform

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Digitaal platform intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager in de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons Digitaal platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons Digitaal platform

Onze standaarden