Perium,

het goedkoopste VVT-instelling software om je ISO27001 normen te mitigeren

Ben jij als Kwaliteitsmanager in de VVT-instelling op zoek naar het goedkoopste software om je ISO27001 normen te mitigeren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét software voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het gemakkelijkste software Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze software is onder andere ontwikkeld om Kwaliteitsmanagers in de VVT-instelling het goedkoopste software te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Risicomanager moet je voldoen de privacy van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft het goedkoopste software gerealiseerd om de normen ISO27001 te mitigeren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste software voor Kwaliteitsmanagers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze software

De voordelen van het goedkoopste software Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 software

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het software intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager in de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons software zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons software

Onze standaarden