Perium,

het goedkoopste ziekenhuis risicomanagement platform om efficiënt DigiD standaarden op te stellen

Ben jij als IT Manager voor de ziekenhuis op zoek naar het goedkoopste risicomanagement platform om efficiënt DigiD standaarden op te stellen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement platform voor jou als IT Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement platform is onder andere ontwikkeld om IT Managers voor de ziekenhuis het goedkoopste risicomanagement platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van IT Manager is het jou taak de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft het goedkoopste risicomanagement platform gebouwd om de normen ISO27001 op te stellen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste risicomanagement platform voor IT Managers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement platform

De voordelen van het goedkoopste risicomanagement platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD risicomanagement platform

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement platform intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons risicomanagement platform

Onze standaarden