Perium,

het goedkoopste zorg dashboard om je DigiD risico's te beheren

Ben jij als Risicomanager voor de zorg op zoek naar het goedkoopste dashboard om je DigiD risico’s te beheren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als Risicomanager.

Met het geïntegreerde dashboard Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze dashboard is onder andere ontworpen om Risicomanagers voor de zorg het goedkoopste dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Kwaliteitsmanager ben je verplicht de gegevens van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het goedkoopste dashboard gerealiseerd om de normen NIS2 te beheren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste dashboard voor Risicomanagers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van het goedkoopste dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD dashboard

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden