Perium,

het goedkoopste zorg platform om efficiënt NIS2 standaarden te optimaliseren

Ben jij als IT Manager voor de zorg op zoek naar het goedkoopste platform om efficiënt NIS2 standaarden te optimaliseren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als IT Manager.

Met het gemakkelijkste platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze platform is onder andere ontworpen om IT Managers voor de zorg het goedkoopste platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Risicomanager ben je genoodzaakt de veiligheid van medewerkers deze te beschermen

Daarom hebben wij het goedkoopste platform gerealiseerd om de regels van DigiD te optimaliseren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste platform voor IT Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van het goedkoopste platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 platform

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden