Perium,

het goedkoopste zorg risicobeheersing systeem om je NEN7510 normen te optimaliseren

Ben jij als Kwaliteitsmanager voor de zorg op zoek naar het goedkoopste risicobeheersing systeem om je NEN7510 normen te optimaliseren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing systeem voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing systeem is onder andere ontworpen om Kwaliteitsmanagers voor de zorg het goedkoopste risicobeheersing systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Security Manager dien je de veiligheid van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft het goedkoopste risicobeheersing systeem gevormd om de normen NIS2 te optimaliseren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste risicobeheersing systeem voor Kwaliteitsmanagers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing systeem

De voordelen van het goedkoopste risicobeheersing systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 risicobeheersing systeem

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing systeem intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing systeem

Onze standaarden