Perium,

het goedkoopste zorg risicomanagement systeem om je NEN7510 standaarden te mitigeren

Ben jij als Security Officer voor de zorg op zoek naar het goedkoopste risicomanagement systeem om je NEN7510 standaarden te mitigeren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement systeem voor jou als Security Officer.

Met het gemakkelijkste risicomanagement systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement systeem is onder andere ontwikkeld om Security Officers voor de zorg het goedkoopste risicomanagement systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Kwaliteitsmanager dien je de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het goedkoopste risicomanagement systeem gebouwd om de regels van ISO27001 te mitigeren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste risicomanagement systeem voor Security Officers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement systeem

De voordelen van het goedkoopste risicomanagement systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 risicomanagement systeem

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement systeem intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons risicomanagement systeem

Onze standaarden