Perium,

het goedkoopste zorg saas om je ISO27002 standaarden te beheren

Ben jij als Security Manager voor de zorg op zoek naar het goedkoopste saas om je ISO27002 standaarden te beheren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét saas voor jou als Security Manager.

Met het gemakkelijkste saas Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze saas is onder andere ontworpen om Security Managers voor de zorg het goedkoopste saas te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Security Manager moet je voldoen de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij het goedkoopste saas ontwikkeld om de standaarden NIS2 te beheren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste saas voor Security Managers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze saas

De voordelen van het goedkoopste saas Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 saas

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het saas intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons saas zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons saas

Onze standaarden