Perium,

het meest gebruiksvriendelijke eerstelijnszorg risicomanagement platform om efficiënt NEN7510 normen te optimaliseren

Ben jij als IT Manager voor de eerstelijnszorg op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement platform om efficiënt NEN7510 normen te optimaliseren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement platform voor jou als IT Manager.

Met het geïntegreerde risicomanagement platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement platform is onder andere ontwikkeld om IT Managers voor de eerstelijnszorg het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Security Manager moet je voldoen de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement platform gevormd om de regels van NIS2 te optimaliseren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement platform voor IT Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement platform

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 risicomanagement platform

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement platform intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons risicomanagement platform

Onze standaarden