Perium,

het meest gebruiksvriendelijke ouderenzorg Digitaal platform om je ISO27001 risico's op te stellen

Ben jij als IT Manager in de ouderenzorg op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform om je ISO27001 risico’s op te stellen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Digitaal platform voor jou als IT Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Digitaal platform is onder andere ontworpen om IT Managers in de ouderenzorg het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Risicomanager ben je genoodzaakt de privacy van medewerkers deze te beschermen

Daarom hebben wij het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform ontwikkeld om de regels van NIS2 op te stellen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform voor IT Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Digitaal platform

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 Digitaal platform

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Digitaal platform intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons Digitaal platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons Digitaal platform

Onze standaarden