Perium,

het meest gebruiksvriendelijke ouderenzorg systeem om efficiënt NEN7510 normen te optimaliseren

Ben jij als Security Manager voor de ouderenzorg op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke systeem om efficiënt NEN7510 normen te optimaliseren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als Security Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze systeem is onder andere ontworpen om Security Managers voor de ouderenzorg het meest gebruiksvriendelijke systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Security Manager dien je de veiligheid van clienten deze te beschermen

Daarom hebben wij het meest gebruiksvriendelijke systeem gebouwd om de standaarden ISO27001 te optimaliseren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke systeem voor Security Managers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 systeem

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden