Perium,

het meest gebruiksvriendelijke revalidatiecentra platform om je NEN7510 standaarden te mitigeren

Ben jij als Security Manager voor de revalidatiecentra op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke platform om je NEN7510 standaarden te mitigeren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als Security Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze platform is onder andere ontworpen om Security Managers voor de revalidatiecentra het meest gebruiksvriendelijke platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als IT Manager moet je voldoen de gegevens van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft het meest gebruiksvriendelijke platform gebouwd om de normen ISO27001 te mitigeren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de revalidatiecentra organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke platform voor Security Managers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 platform

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de revalidatiecentra direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden