Perium,

het meest gebruiksvriendelijke revalidatiecentra risicobeheersing platform om efficiënt DigiD normen te beheersen

Ben jij als Security Manager voor de revalidatiecentra op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform om efficiënt DigiD normen te beheersen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing platform voor jou als Security Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing platform is onder andere ontworpen om Security Managers voor de revalidatiecentra het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Security Officer word je geacht de privacy van medewerkers deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform ontwikkeld om de standaarden NEN7510 te beheersen

In de huidige online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de revalidatiecentra organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform voor Security Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing platform

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD risicobeheersing platform

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing platform intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de revalidatiecentra direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing platform

Onze standaarden