Perium,

het meest gebruiksvriendelijke revalidatiecentra saas om efficiënt NIS2 normen te beheren

Ben jij als IT Manager voor de revalidatiecentra op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke saas om efficiënt NIS2 normen te beheren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét saas voor jou als IT Manager.

Met het gemakkelijkste saas Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze saas is onder andere ontworpen om IT Managers voor de revalidatiecentra het meest gebruiksvriendelijke saas te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Security Manager is het jou taak de veiligheid van clienten deze te beschermen

Daarom heeft het meest gebruiksvriendelijke saas ontwikkeld om de standaarden NIS2 te beheren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de revalidatiecentra organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke saas voor IT Managers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze saas

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke saas Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 saas

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het saas intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de revalidatiecentra direct kunt gebruiken.

In ons saas zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons saas

Onze standaarden