Perium,

het meest gebruiksvriendelijke revalidatiecentra software om je ISO27002 standaarden te managen

Ben jij als Security Officer in de revalidatiecentra op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke software om je ISO27002 standaarden te managen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét software voor jou als Security Officer.

Met het geïntegreerde software Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze software is onder andere ontwikkeld om Security Officers in de revalidatiecentra het meest gebruiksvriendelijke software te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van IT Manager ben je verplicht de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij het meest gebruiksvriendelijke software gerealiseerd om de normen ISO27002 te managen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de revalidatiecentra organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke software voor Security Officers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze software

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke software Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 software

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het software intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer in de revalidatiecentra direct kunt gebruiken.

In ons software zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons software

Onze standaarden