Perium,

het meest gebruiksvriendelijke thuiszorg kwaliteitsmanagementsysteem om je NEN7510 standaarden te beheersen

Ben jij als Risicomanager voor de thuiszorg op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke kwaliteitsmanagementsysteem om je NEN7510 standaarden te beheersen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét kwaliteitsmanagementsysteem voor jou als Risicomanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke kwaliteitsmanagementsysteem Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze kwaliteitsmanagementsysteem is onder andere ontwikkeld om Risicomanagers voor de thuiszorg het meest gebruiksvriendelijke kwaliteitsmanagementsysteem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als IT Manager dien je de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij het meest gebruiksvriendelijke kwaliteitsmanagementsysteem ontwikkeld om de normen DigiD te beheersen

In de huidige online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke kwaliteitsmanagementsysteem voor Risicomanagers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze kwaliteitsmanagementsysteem

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke kwaliteitsmanagementsysteem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 kwaliteitsmanagementsysteem

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het kwaliteitsmanagementsysteem intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager voor de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons kwaliteitsmanagementsysteem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons kwaliteitsmanagementsysteem

Onze standaarden