Perium,

het meest gebruiksvriendelijke thuiszorg risicobeheersing platform om je DigiD normen te verbeteren

Ben jij als Risicomanager voor de thuiszorg op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform om je DigiD normen te verbeteren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing platform voor jou als Risicomanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing platform is onder andere ontworpen om Risicomanagers voor de thuiszorg het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Security Officer dien je de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform gevormd om de standaarden ISO27001 te verbeteren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform voor Risicomanagers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing platform

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD risicobeheersing platform

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing platform intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager voor de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing platform

Onze standaarden