Perium,

het meest gebruiksvriendelijke thuiszorg risicomanagement platform om efficiënt DigiD risico's op te stellen

Ben jij als Security Officer voor de thuiszorg op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement platform om efficiënt DigiD risico’s op te stellen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement platform voor jou als Security Officer.

Met het beste risicomanagement platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement platform is onder andere ontworpen om Security Officers voor de thuiszorg het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als IT Manager moet je voldoen de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement platform ontwikkeld om de regels van DigiD op te stellen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement platform voor Security Officers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement platform

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD risicomanagement platform

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement platform intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons risicomanagement platform

Onze standaarden