Perium,

het meest gebruiksvriendelijke thuiszorg systeem om efficiënt NIS2 normen te beheersen

Ben jij als IT Manager in de thuiszorg op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke systeem om efficiënt NIS2 normen te beheersen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als IT Manager.

Met het geïntegreerde systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze systeem is onder andere ontworpen om IT Managers in de thuiszorg het meest gebruiksvriendelijke systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Risicomanager word je geacht de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij het meest gebruiksvriendelijke systeem gerealiseerd om de normen ISO27002 te beheersen

In de huidige online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke systeem voor IT Managers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 systeem

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden