Perium,

het meest gebruiksvriendelijke ziekenhuis Online platform om efficiënt ISO27001 standaarden op te stellen

Ben jij als Kwaliteitsmanager voor de ziekenhuis op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke Online platform om efficiënt ISO27001 standaarden op te stellen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Online platform voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke Online platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online platform is onder andere ontworpen om Kwaliteitsmanagers voor de ziekenhuis het meest gebruiksvriendelijke Online platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Risicomanager moet je voldoen de gegevens van medewerkers deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het meest gebruiksvriendelijke Online platform ontwikkeld om de standaarden NEN7510 op te stellen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke Online platform voor Kwaliteitsmanagers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online platform

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke Online platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 Online platform

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online platform intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager voor de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons Online platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons Online platform

Onze standaarden