Perium,

het meest gebruiksvriendelijke zorg dashboard om efficiënt ISO27001 normen te beheren

Ben jij als Security Manager voor de zorg op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke dashboard om efficiënt ISO27001 normen te beheren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als Security Manager.

Met het beste dashboard Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze dashboard is onder andere ontworpen om Security Managers voor de zorg het meest gebruiksvriendelijke dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Risicomanager word je geacht de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft het meest gebruiksvriendelijke dashboard gevormd om de normen DigiD te beheren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke dashboard voor Security Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 dashboard

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden