Perium,

het meest gebruiksvriendelijke zorg Digitaal platform om efficiënt NIS2 standaarden te managen

Ben jij als Security Manager in de zorg op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform om efficiënt NIS2 standaarden te managen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Digitaal platform voor jou als Security Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Digitaal platform is onder andere ontwikkeld om Security Managers in de zorg het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Security Manager dien je de privacy van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform gevormd om de normen NEN7510 te managen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform voor Security Managers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Digitaal platform

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 Digitaal platform

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Digitaal platform intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de zorg direct kunt gebruiken.

In ons Digitaal platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons Digitaal platform

Onze standaarden