Perium,

het meest gebruiksvriendelijke zorg Online dienst om je ISO27001 normen te optimaliseren

Ben jij als Security Manager voor de zorg op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke Online dienst om je ISO27001 normen te optimaliseren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Online dienst voor jou als Security Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke Online dienst Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online dienst is onder andere ontwikkeld om Security Managers voor de zorg het meest gebruiksvriendelijke Online dienst te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Kwaliteitsmanager dien je de gegevens van medewerkers deze te beschermen

Daarom hebben wij het meest gebruiksvriendelijke Online dienst gerealiseerd om de regels van NEN7510 te optimaliseren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke Online dienst voor Security Managers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online dienst

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke Online dienst Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 Online dienst

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online dienst intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons Online dienst zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons Online dienst

Onze standaarden