Perium,

integraal eerstelijnszorg platform om je ISO27001 standaarden op te stellen

Ben jij als Security Officer in de eerstelijnszorg op zoek naar integraal platform om je ISO27001 standaarden op te stellen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als Security Officer.

Met het meest gebruiksvriendelijke platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze platform is onder andere ontwikkeld om Security Officers in de eerstelijnszorg integraal platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Kwaliteitsmanager word je geacht de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij integraal platform ontwikkeld om de regels van NEN7510 op te stellen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we integraal platform voor Security Officers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van integraal platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 platform

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer in de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden