Perium,

integraal ouderenzorg Online platform om efficiënt NIS2 risico's te managen

Ben jij als Risicomanager voor de ouderenzorg op zoek naar integraal Online platform om efficiënt NIS2 risico’s te managen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Online platform voor jou als Risicomanager.

Met het gemakkelijkste Online platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online platform is onder andere ontwikkeld om Risicomanagers voor de ouderenzorg integraal Online platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Security Manager moet je voldoen de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft integraal Online platform gebouwd om de normen ISO27002 te managen

In de huidige online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we integraal Online platform voor Risicomanagers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online platform

De voordelen van integraal Online platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 Online platform

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online platform intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager voor de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons Online platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons Online platform

Onze standaarden