Perium,

integraal ouderenzorg saas om efficiënt DigiD risico's te beheersen

Ben jij als IT Manager in de ouderenzorg op zoek naar integraal saas om efficiënt DigiD risico’s te beheersen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét saas voor jou als IT Manager.

Met het beste saas Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze saas is onder andere ontworpen om IT Managers in de ouderenzorg integraal saas te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Kwaliteitsmanager ben je verplicht de privacy van medewerkers deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft integraal saas gebouwd om de standaarden ISO27002 te beheersen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we integraal saas voor IT Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze saas

De voordelen van integraal saas Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD saas

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het saas intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons saas zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons saas

Onze standaarden