Perium,

integraal ouderenzorg software om efficiënt DigiD standaarden te beheren

Ben jij als Risicomanager in de ouderenzorg op zoek naar integraal software om efficiënt DigiD standaarden te beheren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét software voor jou als Risicomanager.

Met het geïntegreerde software Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze software is onder andere ontworpen om Risicomanagers in de ouderenzorg integraal software te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als IT Manager word je geacht de privacy van medewerkers deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft integraal software gebouwd om de normen ISO27001 te beheren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we integraal software voor Risicomanagers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze software

De voordelen van integraal software Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD software

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het software intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons software zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons software

Onze standaarden