Perium,

integraal thuiszorg Cloud based tool om je ISO27002 standaarden te managen

Ben jij als Security Manager voor de thuiszorg op zoek naar integraal Cloud based tool om je ISO27002 standaarden te managen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Cloud based tool voor jou als Security Manager.

Met het beste Cloud based tool Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Cloud based tool is onder andere ontwikkeld om Security Managers voor de thuiszorg integraal Cloud based tool te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Security Manager ben je verplicht de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij integraal Cloud based tool gebouwd om de regels van ISO27002 te managen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we integraal Cloud based tool voor Security Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Cloud based tool

De voordelen van integraal Cloud based tool Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 Cloud based tool

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Cloud based tool intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons Cloud based tool zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons Cloud based tool

Onze standaarden