Perium,

integraal VVT-instelling Online dienst om je NIS2 normen te managen

Ben jij als IT Manager in de VVT-instelling op zoek naar integraal Online dienst om je NIS2 normen te managen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Online dienst voor jou als IT Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke Online dienst Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online dienst is onder andere ontworpen om IT Managers in de VVT-instelling integraal Online dienst te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Security Officer word je geacht de gegevens van medewerkers deze te beschermen

Daarom heeft integraal Online dienst gerealiseerd om de standaarden ISO27002 te managen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we integraal Online dienst voor IT Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online dienst

De voordelen van integraal Online dienst Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 Online dienst

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Online dienst intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons Online dienst zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons Online dienst

Onze standaarden