Perium,

integraal VVT-instelling risicomanagement platform om efficiënt DigiD standaarden te beheren

Ben jij als Kwaliteitsmanager in de VVT-instelling op zoek naar integraal risicomanagement platform om efficiënt DigiD standaarden te beheren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement platform voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement platform is onder andere ontworpen om Kwaliteitsmanagers in de VVT-instelling integraal risicomanagement platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als IT Manager is het jou taak de veiligheid van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft integraal risicomanagement platform gerealiseerd om de standaarden ISO27001 te beheren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we integraal risicomanagement platform voor Kwaliteitsmanagers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement platform

De voordelen van integraal risicomanagement platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD risicomanagement platform

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement platform intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager in de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons risicomanagement platform

Onze standaarden