Perium,

integraal VVT-instelling risicomanagement systeem om je NEN7510 risico's te optimaliseren

Ben jij als IT Manager in de VVT-instelling op zoek naar integraal risicomanagement systeem om je NEN7510 risico’s te optimaliseren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement systeem voor jou als IT Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement systeem is onder andere ontwikkeld om IT Managers in de VVT-instelling integraal risicomanagement systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Kwaliteitsmanager is het jou taak de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij integraal risicomanagement systeem gerealiseerd om de normen NIS2 te optimaliseren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we integraal risicomanagement systeem voor IT Managers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement systeem

De voordelen van integraal risicomanagement systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 risicomanagement systeem

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement systeem intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons risicomanagement systeem

Onze standaarden